Banner

2012. március 4., vasárnap

GoDomino

A mobilaréna Magyarított Android Alkalmazások topikjában kérdezte RootRulez, hogy nincs e kedvem megcsinálni a régi TV-s domino játék Androidos változatát. Így elkészült egy első béta verzió mely elérhető a Marketen.

Egyébként akit érdekel Androidos Appok magyarítása az nézzen rá RootRulez oldalára.. vagy a hozzá tartozó Mobilarénás fórumra :)












Olvasd le vagy katt rá

A szabályok szinte teljesen megegyeznek az ottaniakkal. Egy különbség, hogy az időmegtakarításért is jár pont. A toplista kezelésére próbaképp az OpenFeint-et választottam, nincs tapasztalatom vele, viszont működését tekintve ez a legmegbízhatóbb. (Ettől függetlenül szokott galibát okozni). A játékból készült régebben egy PC-s verzió is. Ez itt elérhető ha valakit érdekelne. [link]

Akit érdekel maga játék és a retro műsor annak itt egy videó YouTube-ról.. :)

Maga a játéktér szinte teljesen megegyezik, a dominókat drag and drop módon kell a helyükre huzigálni. Az A,B és C mezők ingyenesek és az onnan lerakott dominókért pénzt kapunk. A D, E és F -re pénzbe kerül lekérni dominót, és a lehelyezésükért nem jár jutalom. Minden körben 2 jokert lehet max. felhasználni. Szintén pénzért. 



Az alkalmazás egyelőre még csak béta. Valószínűleg nem hibátlan minden eszközön. Ha bármi probléma van nyugodtan jelezd. Ha összeomlana valamiért, akkor küldd el a jelentést. Abból lehet okulni. 






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése